Pensiunea Vama54

Regulament de Cazare

1
Politici rezervari/ anulari rezervari. A) FLEXIBILA & GARANTATA:Clientul poate să anuleze gratuit cu până la 15 zile înaintea sosirii. Clientului i se va încasa 50% din prețul total dacă anulează în cele 15 zile dinaintea sosirii. Clientului i se va încasa în avans 50% din prețul total în cele 15 zile dinaintea sosirii. B) NERAMBURSABIL- tarife preferentiale
2
Limitarea raspunderii Pasul Zimbrului SRL, nu este si nu va fi responsabila, pentru nici un fel de accident, vatamare sau alte evenimente datorate comportamentului inadecvat al turistului, starii de ebrietate, euforie, sau oricarui alt motiv, inclusiv utilizarea incorecta a bailor, dusurilor, corpurilor cu functionare electrica (lampi, aparate de uscat, televizoare etc.) sau in afara regulamentelor afisate in diverse zone ale proprietatii (loc de joaca, piscina, etc)
3
Fumatul precum si utilizarea dispozitivelor electronice (ex: IQOS) in spatiile inchise sunt interzise. Vama54 este dotata cu centrala de detectie fum. Amenda 300lei/incident, ca masura suplimentara se poate solicita interventia Politiei pentru aplicarea sanctiunilor legale in aceasta situatie
4
Contravaloarea serviciilor de cazare / rest de cazare se achita la check in
5
Contravaloarea consumatiei extra pachet (cazare/ cazare cu demipensiune/ cazare cu pensiune completa), se va achita la sfarsitul fiecarei zile sau la sfarsitul sejurului dupa cum doreste turistul. Turistul are obligatia sa plateasca zilnic sau sa verifice impreuna cu un reprezentant Vama54 consumatia zilnica inainte de a fi transferata nota pe camera. In acest sens orice reclamatie ulterioara cu privire la nota finala nu va fi luata in considerare.
6
Pierderea sau distrugerea (ruperea/indoirea) cardului de acces in camera are ca si consecinta taxarea suplimentara cu suma de 50lei, contravaloarea cardului electronic de acces.
7
Mutarea mobilierului din camera fara aprobarea personalului este strict interzisa.(oglinzi, paturi, dressing-uri)
8
Distrugerile provocate de turisti, sau de copiii lor, sunt raspunderea acestora, iar consecinta directa a oricarui incident de acest fel va fi plata contravalorii obiectului sau a costului lucrarii de reparatie. (Ex: desenat pe pereti, zgariat pereti, rupt/spart mobilier, spargere sticla cabine dus, spargere obiecte electrice aflate in inventarul camerei si spatiilor comune ale Vama54. Spatiile comune sunt supravegheate video 24/24.
9
Consumul sau depozitarea de alimente perisabile este interzis in camerele de hotel.
10
Consumul de bauturi din afara unitatii este interzis in spatiile comune. Taxa de dop 25lei/persoana/zi se va inregistra pe nota de plata
11
Mesele incluse in pachetul turistic se servesc conform programului, respectiv: mic dejun 8.30 – 10.30, pranz 12.30-15.30, cina 18.30 – 20.30.
12
La Vama54 nu se permite acomodarea unui numar mai mare de turisti decat cel mentionat in formularul de rezervare (Vama54/booking.com), indiferent de varsta turistilor. In situatii exceptionale se poate modifica tipul camerei rezervate, sau numarul de camere, in limita disponibilitatii si cu achitarea diferentelor de pret (tarife receptie) generate de modificarea respectiva. (EX: conform voucher booking /Vama54 – rezervare pentru 2 adulti, sositi in locatie 2 adulti si “n” copii). Nu montam paturi suplimentare.
13
Animalele de companie indiferent de rasa, talie, etc nu sunt acceptate la Vama54
14
Comportamentele inadecvate precum alergatul/tipatul pe holuri/casa scarii /restaurant, trantitul usilor sau alte actiuni care pot deranja restul turistilor cazati la Vama54 sunt strict interzise. Va rugam sa respectati restul turistilor
Ore de liniste: 21.30- 8.30 respectiv 13.00 – 15.00, intervale in care este interzisa stationarea in lobby sau pe holurile hotelului. In situatia unor reclamatii nu vom ezita sa aplicam de indata masurile care se impun
15
In afara programului de functionare, turistul cazat la Vama54 poate sesiza conducerea prin whats’app, la nr 0775167223, referitor la orice incident din cauza caruia este deranjat sau orice eveniment care ii poate pune viata in pericol in incinta Vama54.
In cazul nerespectarii prezentului regulament Vama54 isi rezerva dreptul de a solicita turistului parasirea proprietatii.

Va dorim un sejur cat mai placut!