Masuri de protectie impotriva imbolnavirii si raspandirii Covid 19

Masuri de protectie impotriva imbolnavirii si raspandirii Covid 19
Vama54 a fost, este si va ramane o locatie sigura pentru oaspetii nostri atat din perspectiva sigurantei alimentare, cat si a confortului si sigurantei turistilor. Dorim sa va informam asupra faptului ca zona in care este construita Vama54 este foarte sigura in contextul pandemiei Covid 19, Vama54 fiind o unitate relativ izolata si cu capacitate de cazare de numai 30 de locuri. Pentru protectia oaspetior si a personalului Vama54, cat si pentru prevenirea raspandirii Covid 19 am luat urmatoarele masuri:
1. In 2020 Vama54 va functiona cu circuit inchis, astfel la proprietate vor avea acces numai oaspetii cazati.
2. Prin completarea fisei de cazare oaspetii vor declara ca nu au avut simtome specifice Covid 19 in ultimele 7 zile, ca nu au fost spitalizati in ultimele 7 zile sau ca nu fac obiectul unei anchete epidemiologice.
3. Numarul maxim de oaspeti care vor fi cazati simultan la Vama54 nu poate depasi 30 persoane, indiferent de varsta acestora. Astfel, va rugam sa respectati numarul de persoane pentru care ati facut rezervare. Nu vom permite cazarea daca numarul de persoane ajunse la Vama54 nu corespunde cu cel de pe voucherul de cazare. Nu montam paturi suplimentare in aceasta perioada!
4. Nu primim grupuri de turisti mai mari de 6 persoane pana la finalizarea pandemiei Covid 19, cu exceptia evenimentelor corporate, care se pot organiza pentru grupuri de maxim 20 de persoane la Vama54 pe perioada pandemiei.
5. In zonele comune veti gasi dezinfectant oferit gratuit de Vama54 pentru dezinfectarea mainilor pe parcursul sederii la Vama54. Va rugam folositi-l ori de cate ori este nevoie!
6. In spatiile interiorare comune folosirea mastii de protectie este obigatorie.
7. Serviciul de menaj zilnic in camera este suspendat pe perioada pandemiei. Astfel, pe perioada sejurului camersitele nu vor intra in camerele de hotel. Daca aveti nevoie de consumabile sau produse de igiena suplimentar, acestea trebuie solicitate la receptie. Daca se doreste acest serviciu, in perioada pandemiei va trebui achitat suplimentar tariful unui costum complet de protectie (de unica folosinta) similar cu cele folosite in cabinetele dentare. Cost aproximativ 350lei.
8. Restaurantul si barul vor functiona numai in urmatoarele intervale: 8.30-11.00, 13.00-16.00, 18.00-21.00. Intervalele 11.00-13.00, 16.00-18.00, precum si 21.00-22.00 sunt necesare dezinfectarii, igienizarii si aerisirii spatiilor.
9. Servirea mesei: Mesele se pot servi momentan pe terasa Vama54 sau in camera de hotel, situatie in care clientul va prelua comanda din restaurant de la masa de comenzi si va aduce inapoi tava cu vesela folosita dupa servirea mesei. Nu oferim serviciul room service, cu exceptia turistilor cu afectiuni locomotorii.
10. Toti angajatii Vama54 care intra in contact cu turistii vor fi protejati cu masca protectie. Saptamanal un membru al echipei Vama54 este testat, cu test rapid, pentru prevenirea raspandirii Covid 19. Zilnic este verificata temparatura angajatilor, daca aceasta depasteste 37.3*C angajatul respectiv va fi trimis acasa cu indicatii de a efectua test PCR.
11. Pentru protectia dumneavoastra am marit concentratia de clor necesara dezinfectarii apei din piscina la maximul admis legal, respectiv 1.5mg/l. Sezloangele la piscina vor fi astfel aranjate incat sa se pastreze distanta sociala.
12. Accesul la jacuzzi sau ciubar se poate face doar privat. Doar persoanele dintr-o singura camera in acelasi timp pot folosi aceste facilitati, indiferent daca mai multe camere formeaza un grup. Nu vom permite accesul in grup la facilitati.
13. Activitatea “Masaj de ralaxare” este suspendata temporar.
Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri cauzate de prezentul regulament. Insistam asupra faptului ca toate masurile sunt temporare si se refera strict la siguranta dumneavoastra pe perioada sederii la Vama54. Va asiguram ca depunem eforturi pentru a pastra Vama54 sigura in contextul actual.

Va multumim pentru intelegere, echipa Vama54