Masuri de protectie

Vama54- Masuri de protectie impotriva Covid 19
Vama54 a fost, este si va ramane o locatie sigura pentru oaspetii ei atat din perspectiva sigurantei alimentare, cat si a confortului si sigurantei turistilor. Dorim sa va informam asupra faptului ca zona in care este construita Vama54 este foarte sigura in contextul pandemiei Covid 19, Vama54 fiind izolata in munte dar cu acces facil.

Pentru protectia dumneavoastra si a personalului Vama54, cat si pentru prevenirea raspandirii Covid 19 am luat urmatoarele masuri:

1. In 2020 Vama54 va functiona cu circuit inchis, astfel la proprietate vor avea acces numai oaspetii cazati.
2. La sosirea la Vama54 tuturor oaspetilor dar si angajatilor li se va lua temperatura. Daca aceasta depaseste 37.3⁰C in cazul adultilor sau 37.7⁰ C in cazul bebelusilor pana la varsta de 2 ani nu se va permite accesul in unitate indiferent de calitatea persoanei respective sau ora sosirii la Vama54.
3. Numarul maxim de oaspeti care vor fi cazati simutan la Vama54 nu poate depasi 30 persoane, indiferent de varsta acestora. Astfel, va rugam sa respectati numarul de persoane pentru care ati facut rezervare. Nu vom permite cazarea daca numarul de persoane ajunse la Vama54 nu corespunde cu cel de pe voucherul de cazare. Atentie la copii!
4. In zonele comune veti gasi dezinfectant oferit gratuit de Vama54 pentru dezinfectarea mainilor pe parcursul sederii la Vama54.
5. Restaurantul si barul vor functiona numai in urmatoarele intervale: 8.30-11.00, 13.00-16.00, 18.00-21.00. Intervalele 11.00-13.00, 16.00-18.00, precum si 21.00-22.00 sunt necesare dezinfectarii, igienizarii si aerisirii restaurantului.
6. Mesele in restaurant si pe terasa vor fi astfel aranjate incat sa se respecte distanta sociala recomandata. Din 15 mai 2020 se vor aplica marcaje speciale pentru a se delimita spatiile dintre mese. Atentie! Mesele nu pot fi mutate.
7. Comenzile pentru servirea mesei se pot da fie in scris completand un formular disponibil la receptie, fie prin whats’app la nr 0775167223. In cazul in care comandati prin whats’app asigurativa ca ati primit confirmarea comenzii. In cel mai scurt timp veti primi confirmarea noastra asupra comenzii si ora estimata la care puteti servi masa.
8. Dupa servirea mesei oaspetii sunt rugati sa depoziteze farfuriile si tacamurile folosite pe caruciorul special pentru vesela folosita. Acestea vor ajunge direct la dezinfectare, in baie de cloramina, toata vesela si ustensilele folosite in bucatarie vor fi dezinfectate de fiecare data cand vor fi utilizate.
9. Toti angajatii Vama54 care intra in contact cu turistii vor fi protejati cu manusi si masca protectie. De asemenea, persoanele care monteaza farfuriile oaspetilor in bucatarie vor purta manusi si masca de protectie.
10. Pentru protectia dumneavoastra am marit concentratia de clor necesara dezinfectarii apei din piscine la maximul admis legal, respectiv 1.5mg/l. Sezloangele la piscine vor fi astfel aranjate incat sa se pastreze distanta sociala. Mutarea acestora este interzisa!
11. Accesul la jacuzzi sau ciubar se poate face doar privat. Doar persoanele dintr-o singura camera in acelasi timp pot folosi aceste facilitati, indiferent daca mai multe camere formeaza un grup. Nu vom permite accesul in grup.

Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri cauzate de prezentul regulament temporar. Insistam asupra faptului ca toate masurile sunt temporare si se refera strict la siguranta dumneavoastra pe perioada sederii la Vama54. Va asiguram ca depunem eforturi pentru a pastra Vama54 sigura in contextul actual.

Va multumim pentru intelegere, echipa Vama54