Pensiunea Vama54

Regulament de Cazare

1
Politici rezervari/ anulari rezervari.

a) FLEXIBILA & GARANTATA: Clientul poate să anuleze gratuit cu până la 7 zile înaintea sosirii. Clientului i se va încasa 50% din prețul total dacă anulează în cele 7 zile dinaintea sosirii. Clientului i se va încasa în avans 50% din prețul total în cele 7 zile dinaintea sosirii.

b) NERAMBURSABIL, plata integrala la rezervare numai cu card bancar prin intermediul platformei euplatesc.ro. Nu acceptam plati cu tichete de vacanta pentru rezervari nerambursabile.

2
Limitarea raspunderii Pasul Zimbrului SRL, nu este si nu va fi responsabila, pentru nici un fel de accident, vatamare sau alte evenimente datorate comportamentului inadecvat al turistului, starii de ebrietate, euforie, sau oricarui alt motiv, inclusiv utilizarea incorecta a bailor, dusurilor, corpurilor cu functionare electrica (lampi, aparate de uscat, televizoare etc.) sau in afara regulamentelor afisate in diverse zone ale proprietatii (loc de joaca, piscina, etc)
3
Fumatul precum si utilizarea dispozitivelor electronice (ex: IQOS) in spatiile inchise sunt interzise. Vama54 este dotata cu centrala de detectie fum. Amenda 300lei/incident, ca masura suplimentara se poate solicita interventia Politiei pentru aplicarea sanctiunilor legale in aceasta situatie.
4
Contravaloarea serviciilor de cazare / rest de cazare se achita la check in
5
Contravaloarea consumatiei extra pachet se va achita la sfarsitul sejurului. Turistul are obligatia sa verifice impreuna cu un reprezentant Vama54 consumatia zilnica inainte de a fi transferata nota pe camera. In acest sens orice reclamatie ulterioara cu privire la nota finala nu va fi luata in considerare.
6
Pierderea sau distrugerea (ruperea/indoirea) cardului de acces in camera are ca si consecinta taxarea suplimentara cu suma de 50lei, contravaloarea cardului electronic de acces.
7
Mutarea mobilierului din camera fara aprobarea personalului este strict interzisa.(oglinzi, paturi, dressing-uri)
8
Distrugerile provocate de turisti, sau de copiii lor, sunt raspunderea acestora, iar consecinta directa a oricarui incident de acest fel va fi plata contravalorii obiectului sau a costului lucrarii de reparatie. (Ex: desenat pe pereti, zgariat pereti, rupt/spart mobilier, spargere sticla cabine dus, spargere obiecte electrice aflate in inventarul camerei si spatiilor comune ale Vama54. Spatiile comune sunt supravegheate video 24/24.
9
Consumul sau depozitarea de alimente perisabile este interzis in camerele de hotel.
10
Restaurantul funtioneaza conform programului: Mic dejun 8.30 – 10.30, Pranz 13.00-15.30, Cina 18.00 – 20.30. Pentru a servi masa este necesara rezervare si precomanda.
11
La Vama54 nu se permite acomodarea unui numar mai mare de turisti decat cel mentionat in formularul de rezervare, indiferent de varsta turistilor. In situatii exceptionale se poate modifica tipul camerei rezervate, sau numarul de camere, in limita disponibilitatii si cu achitarea diferentelor de pret (tarife receptie) generate de modificarea respectiva. (EX: conform voucher rezervarea este pentru 2 adulti, sositi in locatie 2 adulti si “n” copii). Reclamatiile ulterioare rezervarii nu vor fi luate in considerare.
12
Animalele de companie indiferent de rasa, talie, etc nu sunt acceptate la Vama54. Nu permitem accesul in unitatea de cazare si/sau alimentatie publica a persoanelor insotite de animale de companie. In situatia in care un oaspete are rezervare si alege sa vina totusi insotit de animal de companie, nerespectand politica unitatii Vama54, pentru a putea face formalitatile de check in, clientul respectiv va fi obligat sa plateasca in numerar o garantie (contravaloare a 500 Euro) si in plus va plati taxa de curatenie suplimentara 150 Ron. Refuzul platii garantiei si a taxei de curatenie atrage dupa sine refuzul cazarii clientului si pierderea contravalorii achitate pentru serviciile Vama54.
13
Comportamentele inadecvate precum alergatul/tipatul pe holuri/casa scarii /restaurant, trantitul usilor sau alte actiuni care pot deranja restul turistilor cazati la Vama54 sunt strict interzise. Va rugam sa respectati restul turistilor

Intervale de liniste: 21.30- 8.30 respectiv 13.00 – 16.00, intervale in care sunt interzise urmatoarele: stationarea in zonele comune in grupuri mai mari de 2 persoane, tipatul sau alte zgomote care pot deranja restul oaspetilor aflati in unitate, joaca copiilor in zonele comune din interiorul unitatii- receptie, restaurant, holuri comune, precum si orice alte actiuni ce pot deranja restul oaspetilor aflati in unitate. In situatia unor reclamatii repetate nu vom ezita sa aplicam de indata masurile care se impun, inclusiv solicitarea de decazare si parasirea proprietatii, daca, in ciuda atentionarii, oaspetii nu se conformeaza prezentului regulament. Desigur decazarea se poate face si in prezenta reprezentantilor Politiei Romane sau a Jandarmeriei sositi in locatie pentru tulburarea linistii publice.

14
In afara programului de functionare, oaspetii cazati la Vama54 pot sesiza conducerea la 0775167223 sau utilizand soneria de la poarta, referitor la orice incident din cauza caruia este deranjat sau orice eveniment care ii poate pune viata in pericol in incinta Vama54.

Va dorim un sejur cat mai placut!