Pensiunea Vama54

Regulament de Cazare

1
Va rugam sa respectati orele de liniste, respectiv 22.00-8.00 & 13.00-14.00. Respectati restul oaspetilor cazati la Vama54 sau care servesc masa.
2
Program Check-in – zilnic intre orele 15.00- 22.00. Program check-out – zilnic intre orele 8.00 -12.00
3
Contravaloarea serviciilor de cazare se vor achita la check-in
4
Programul restaurantului este urmatorul: 8.30- 21.00* Ultima comanda la bucatarie 20.45
5
Fumatul precum si utilizarea dispozitivelor electronice (ex: IQOS, GLO, etc) in spatiile inchise sunt interzise. Vama54 este dotata cu centrala de detectie fum. Amenda 250 ron/incident se va solicita la parasirea unitatii, ca masura suplimentara se poate solicita interventia Politiei pentru aplicarea sanctiunii (fumatul constituie contraventie conf legii 15/2016).
6
Pierderea sau distrugerea (ruperea/indoirea) cardului de acces in camera are ca si consecinta taxarea suplimentara cu suma de 25 ron, contravaloarea cardului electronic de acces.
7
Distrugerile provocate de turisti, sau de copiii lor, sunt raspunderea acestora, iar consecinta directa a oricarui incident de acest fel va fi plata contravalorii obiectului sau a costului lucrarii de reparatie.
Ex: desenat pe pereti, zgariat pereti, rupt/distrus mobilier, spargere sticla cabine dus, distrugere aparatura -TV, corpuri de iluminat, etc aflate in inventarul camerei si spatiilor comune ale Vama54, etc. Spatiile comune sunt supravegheate video 24/24, camerele sunt verificate la check-out de catre personalul abilitat. In situatia in care la check-in intampinati probleme in camera va rugam sa anuntati personalul (ex: mobilier neconform, aparatura nefunctionala sau orice alta problema), orice reclamatie ulterioara nu se va lua in considerare.
8
Animalele de companie nu sunt acceptate la Vama54. Pentru situatii exceptionale solicitam depozit de daune in valoare de 1500 ron in numerar rambursat la check-out in numerar daca nu exista daune sau reclamatii. Nu permitem cazarea oaspetilor daca refuza achitarea depozitului de daune. In acest caz orice sume achitate in avans se vor pierde.
9
Comportamentele inadecvate precum alergatul/tipatul pe holuri/casa scarii /restaurant, trantitul usilor sau alte actiuni care pot deranja restul turistilor cazati la Vama54 sunt interzise. In situatia unor reclamatii repetate din partea altor turisti, nu vom ezita sa aplicam de indata masurile care se impun, respectiv atentionari repetate asupra nerespectarii regulamentului de cazare si tulburarea linistii publice, apoi putem solicita inclusiv decazarea si parasirea proprietatii turistilor recalcitranti. Tulburarea linistii publice consitituie contraventie conf legii 61/1991 si poate fi sanctionata inclusiv de reprezentantii MAI in situatia in care clientul nu paraseste proprietatea la solicitarea angajatilor Vama54.
10
Folosirea dispozitivelor audio (boxe mobile, etc), altele decat cele din dotarea spatiului inchiriat, este interzisa la Vama54 atat in camerele de hotel si bungalowuri, dar si in zonele comune pentru evitarea tulburarii linistii publice.
ALTE INFORMATII IMPORTANTE!
– Pentru a servi masa in restaurantul Vama54 este necesara rezervare si precomanda, respectiv completarea si predarea catre angajatii Vama54 a formularului de comanda disponibil la bar
– Consumul sau depozitarea de alimente perisabile este interzis in camerele de hotel, cu exceptia bungalowurilor unde exista spatiu special amenajat. Daca aveti diverse produse pentru copii care necesita depozitarea la rece va rugam sa le aduceti la bar. Uscatoare de par gasiti la receptie.
– Contravaloarea consumatiei la restaurant si/sau bar se poate achita dupa fiecare masa sau se poate trece pe camera. La barul de la piscina acceptam doar plati in numerar, nu este posibila trecerea consumatiei pe camera. Consumul de bauturi din afara unitatii este interzis in spatiile comune: restaurant, terase, piscina, receptie. Se pot aplica taxe suplimentare egale cu valoarea produselor consummate din afara unitatii.
– In afara programului de functionare, oaspetii cazati la Vama54 pot sesiza conducerea la 0775167223 sau la biroul de la parter (situat pe casa scarii), referitor la orice incident din cauza caruia este deranjat sau orice eveniment care ii poate pune viata in pericol in incinta Vama54.
– Limitarea raspunderii Pasul Zimbrului SRL, nu este si nu va fi responsabila, pentru nici un fel de accident, vatamare sau alte evenimente datorate comportamentului inadecvat al turistului, starii de ebrietate, euforie, sau oricarui alt motiv, inclusiv utilizarea incorecta a bailor, dusurilor, corpurilor cu functionare electrica (lampi, aparate de uscat, televizoare etc.) sau in afara regulamentelor afisate in diverse zone ale proprietatii (loc de joaca, piscina, etc)
– Wi-fi prin satelit, functioneaza in zonele comune, in functie de vreme si numarul de utilizatori si/sau volumul de date utilizate. Va rugam folositi resursele responsabil
– Semnal GSM in parcul national Ciucas in retelele Digi si Vodafone*(numai in spatiile comune). Lipsa semnalului in anumite retele reflecta “respectul” anumitor furnizori de telefonie mobila pentru clientii dumnealor. Si noi intampinam aceleasi probleme ca si dumneavoastra. Ne cerem scuze in numele lor…
– Calitatea drumului de acces (DC49A), ultimii 5 km reflecta “respectul” pe care statul roman prin institutiile abilitate il acorda atat antreprenorilor cat si clientilor acestora. Noi, echipa Vama54, ne cerem scuze in numele statului roman si speram sa reabiliteze cat mai curand drumul de acces catre Vama54.

Politici rezervari/ anulari rezervari
a) FLEXIBILA & GARANTATA: Clientul poate să anuleze gratuit cu până la 7 zile înaintea datei de check-in, situatie in care sumele achitate in avans vor fi rambursate in termen de 7 zile de la data anularii prin transfer bancar. Clientului i se va retine avansul, respectiv 50% din prețul total, dacă anulează în cele 7 zile dinaintea sosirii sau nu se prezinta in ziua de check-in. Clientului i se va încasa în avans 50% din prețul total oricand dupa rezervare.
b) NERAMBURSABILA: Plata integrala la rezervare doar cu card bancar prin intermediul platformei euplatesc.ro. Nu acceptam plati cu tichete de vacanta pentru rezervari nerambursabile.