Incepem 2018 cu super oferta pentru familiile cu copii. #VacantalaVama54. Hai cu toata familia la Vama54 in ianuarie sau februarie sa petreci zile de neuitat la munte. Patinoar la 15 minute de Vama54, partie de schi la 30 minute de Vama54. La Vama54 te poti relaxa in jacuzzi (38-42*C) si la sauna dupa o zi la zapada, la partie sau la patinoar. Te poti juca diverse jocuri cu prietenii sau cu familia in living pana seara tarziu la ora inchiderii. De asemenea poti face o plimbare cu sania trasa de cai sau de offrod shuttle. Avem saniute pentru copii mici si placi speciale pentru copii mai mari pe care le puteti folosi gratuit pe saniusul de vis-a-vis de pensiune. La Vama54 se gateste ca acasa. Carnea, branzeturile si ouale sunt de la gospodarii locale, dulciurile si muraturile sunt facute in casa la Vama54. Pachetele cu demipenisune contin: mic dejun bufet continental sau meniu individual complet (vezi mic dejun ), si cina un meniu comlet la alegere din 3 variante –fel principal, garnitura, salata si desert . Pranzul se poate comanda a la carte, iar oaspetii cazati la Vama54 beneficiaza de 10% discount fata de pretul a la carte atat pentru mancarea comandata extra pachet demipensiune cat si pentru consumatia de la bar.

TARIFE:
3 zile de cazare cu demipensiune 360lei/adult cazat in camera dubla/sejur*
3 zile de cazare cu demipensiune 510lei/adult cazat in camera single/sejur*

Copiii sub 3 ani gratuit, pentru copiii intre 3-18 ani cazati in camera cu parintii se va achita un supliment de masa 135lei/copil/sejur. Grabeste-te sa iti rezervi camera dorita. Iarna este de vis in Ciucas asa ca nu mai sta pe ganduri. Rezerva acum apasand acest link sau la tel: 0742434499.

*Atentie tarifele sunt valabile pentru rezervari nerambursabile, plata trebuie confirmata in termen de 3 zile de la data efectuarii rezervarii conform facturii fiscale primite prin email.