home

background image
ALL INCLUSIVE
Din dorinta de a oferi oaspetilor nostri servicii complete, cazare, masa si activitati de relaxare cu plata unui tarif fix indiferent de valorea consumatiei la restaurant, baruri si activitatile de relaxare, tarif agreat de catre dumneavoastra inca de la rezervare, astfel incat sa va puteti bucura de vacanta fara surprize neplacute la sfarsitul sejurului, incepand din 23 decembrie Vama54 Family Resort va oferi oaspetilor numai pachete all-inclusive. Ce contine un pachet all-inclusive la Vama54:

Cazarea pentru toata familia dumneavoastra conform rezervarii: perioada si numarul de adulti si de copii inregistrat de dumneavoastra in sistemul de rezervari. Atentie la alegerea camerei, in fiecare camera/bungalow permitem cazarea unui numar maxim de persoane inscris in descrierea fiecarui tip de camera. Tariful afisat automat pe site este pentru 2 persoane pentru toate tipurile de camere/apartamente si bungalowuri pe care le inchiriem, tariful final se va afisa dupa inregistrarea numarului de persoane total, adulti si copii. Check in incepand cu orele 15.00, respectiv 16.00 in perioada 15 iunie- 15 septembrie.

Mese incluse: Pachetele incep cu cina in ziua sosirii si se termina cu mic dejun in ziua plecarii.

Micul dejun este pregatit sub forma de bufet deschis in fiecare zi intre orele 8.30 si 10.30.

Pranzul se poate servi intre orele 12.30 si 16.00, puteti servi oricate preparate/portii doriti din meniul gatit zilnic format din aproximativ 8 preparate culinare, preparate gatite, diverse preparate la cuptor si gratar, produse vegetariene, garnituri si salate diverse.

Cina se poate servi intre orele 17.30 si 21.00, puteti servi oricate preparate/portii doriti din meniul gatit zilnic format din aproximativ 8 preparate culinare, preparate gatite, diverse preparate la cuptor si gratar, produse vegetariene, garnituri si salate diverse.
Atat pranzul cat si cina pot fi servite atat sub forma de bufet cat si a la carte in functie de numarul de oaspeti aflati in ziua respectiva la Vama54.
Intre mesele principale pe masa de servire din restaurant (bufet) veti gasi fructe proaspete de sezon si diverse snacksuri facute in casa (pateuri, placinte, cornulete, etc) si/sau chipsuri de casa si covrigei.

Atentie! Nu acceptam parasirea restaurantului cu produse “la pachet”, nu acceptam servirea meselor incluse in pachete all-inclusive in camere sau bungalowuri. De asemenea nu acceptam parasirea restaurantului cu vesela, tacamuri si/sau pahare, cani, etc din inventarul restaurantului. Va multumim pentru intelegere!

Bauturi incluse in pachetele all-inclusive: bere la draft, vinul casei alb, roze si rosu, tuica de pruna, diverse tarii si cocktailuri (long drinks), racoritoare, apa plata/minerala, diverse sortimente de cafea si ceaiuri. Toate acestea se servesc numai la pahar, fara exceptii, zilnic in intervalul 8.30- 22.00 (ora inchiderii restaurantului). Dupa aceasta ora o zona din restaurant va ramane deschisa pentru oaspeti pe toata durata noptii. Oaspetii pot folosii acest spatiu pentru diverse jocuri, socializare, etc, cu respectarea regulamentului de cazare disponibil in ghidul oaspetelui (respectarea orelor de liniste, fumatul interzis, etc). Deoarece nu toleram incalcarea rugulilor de convietuire si/sau tulburarea linistii publice in locatia noastra, va recomandam sa studiati regulemantul de cazare din ghidul oaspetelui Vama54, primit odata cu confirmarea rezervarii prin email, prin sms in ziua sosirii, la receptie in ziua sosirii si disponibil pe siteul oficial www.vama54.ro.

Facilitati de relaxare incluse in pachetele all-inclusive: ciubar, jacuzzi, sauna, piscina, biciclete

Pentru utilizarea ciubarului, saunei si a jacuzziului este necesara programare. Programarile se fac zilnic numai pentru ziua respectiva. Accesul la aceste facilitati este permis tuturor oaspetilor Vama54 numai cu rezervare, respectarea regulementului de utilizare a respectivei facilitati si numai in timpul programului de functionare a fiecarei facilitati oferite.

Piscina exterioara incalzita functioneaza in fiecare an in perioada 1 iunie -15 septembrie, accesul si folosirea sezlongurilor este gratuit. Folosirea prosoapelor din camera/bungalow este interzisa la piscina. Consumul de bauturi de la barul piscinei este inclus in tariful all-inclusive.

Biciclete atat pentru adulti cat si pentru cei mici sunt disponibile in parcarea interioara. Acestea se pot imprumuta fara nicio formalitate si trebuie lasate in acelasi loc dupa utilizare. In situatia in care bicicleta are probleme tehnice va rugam sa ne anunatati pentru a putea remedia in cel mai scurt timp si pentru a nu pune in pericol alti oaspeti. Va multumim.

Loc de joaca pentru copii. Acesta poate fi folosit de catre copii conform regulamentului afisat pentru siguranta acestora. Pentru evitarea accidentelor va rugam sa nu permiteti copiilor neinsotiti sa foloseasca locul de joaca. De asemenea va rugam sa va asigurati ca folosesc corect aparatura din zona, sa respecte sarcina maxima si numarul maxim de copii ce pot folosi in acelasi timp o zona din locul de joaca.
Deoarece dorim sa oferim oaspetilor Vama54 Family Resort vacante perfecte, oferim reduceri importante, aplicate automat de catre sistemul de rezervari online pentru sejururi mai lungi de 4 nopti de cazare. Suntem o locatie de vacanta, nu de tranzit, accesul in cadrul resortului turistic este permis numai pe baza de bratara de acces pentru fiecare membru al familiei (cu exceptia bebelusilor sub 3 ani) primita la sosirea la Vama54 si cu respectarea regulamentelor de convietuire si siguranta disponibile in “Ghidul oaspetelui Vama54 pentru o vacanta perfecta”, ghid primit prin email in confirmarea rezervarii, pe sms in ziua sosirii, la receptie in format fizic, si disponibil pe www.vama54.ro

Do your employees or colleagues deserve a reward for good results? Do you need a place to set your strategy with your team quietly? Looking for a place to organize courses or work sessions?

Vama54 is the right place in all these situations if your team does not exceed 40 people. Why? Because we are very well organized, we keep discretion and professional secrecy, we agree with you how you want to show the event, what activities you want to do (indoor / outdoor), menu (can serve both individually and buffet) included, schedule, and other details. We are open to any request as long as the budget of the event allows us to support our financial requirements.

We are authorized and classified, we only work on a contract basis and bank transfer. We offer discounts for certain periods of the year for some payment options as well as for Vama54 customers. We also offer (%) specialized agencies in corporate events.

Here are some suggestions for corporate events at Vama54:

– private party at HamBar – pool bar, with or without DJ
– cocktail workshop
– outdoor Jacuzzi, Finnish sauna, salted water wash tub
– cycling trip to Urlatoare Waterfall (7km)
– picnic in nature combined or not with a bicycle tour
– Paint Ball Laser at the Bison Valley Natural Reservation
– rafting on Buzau river
– carriage ride / horse drawn slides
– horse riding
– game championships (backgammon, rummy, chess, poker, etc.)
– party to the heated pool (June 1 – September 15) – at night

Request now a personalized offer at contact@vama54.ro In order to offer you the event correctly, we need the following data:

– period (date of entry – date of exit)
– number of participants (adults / children)
– number of meals included – lunch and dinner
– if you want a drink package included, or beverages will be paid and service charge will be paid
– what other activities are desired