Masuri de protectie

Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri cauzate de prezentul regulament. Insistam asupra faptului ca toate masurile sunt temporare si se refera strict la siguranta dumneavoastra pe perioada sederii la Vama54. Va asiguram ca depunem eforturi pentru a pastra Vama54 sigura in contextul actual. Va multumim pentru intelegere, echipa Vama54
1. Vama54 functioneaza cu circuit inchis, astfel la proprietate au acces numai doar oaspetii cu rezervare.
2. Prin completarea fisei de cazare oaspetii declara ca nu au avut simtome specifice Covid 19 in ultimele 7 zile, ca nu au fost spitalizati in ultimele 7 zile sau ca nu au interdictii de a parasi domiciliul (aflati in carantina).
3. In zonele comune veti gasi dezinfectant oferit gratuit de Vama54 pentru dezinfectarea mainilor pe parcursul sederii la Vama54.
4. In spatiile interioare comune folosirea mastii de protectie este obligatorie.
5. Serviciul de menaj zilnic in camera este suspendat pe perioada pandemiei. Daca aveti nevoie de consumabile sau produse de igiena suplimentare va rugam sa va adresati personalului.
6. Restaurantul va functiona doar in urmatoarele intervale: 8.30-11.00, 13.00-16.00, 18.00-21.00. Intre aceste intervale se realizeaza dezinfectarea, igienizarea si aerisirea salilor si a bucatariei. Servirea mesei in camerele de hotel este interzisa.
7. Toti angajatii Vama54 care intra in contact cu turistii vor fi protejati cu masca de protectie, de asemenea tot personalul Vama54 este imunizat Covid 19.
8. Pentru protectia dumneavoastra accesul la jacuzzi, ciubar sau sauna se poate face doar privat. Doar persoanele dintr-o singura camera in acelasi timp pot folosi aceasta facilitate. Este necesara rezervare cu minim 6 ore inainte.