Masuri de protectie impotriva imbolnavirii si raspandirii Covid 19
Vama54 a fost, este si va ramane o locatie sigura pentru oaspetii nostri atat din perspectiva sigurantei alimentare, cat si a confortului si sigurantei turistilor. Dorim sa va informam asupra faptului ca zona in care este construita Vama54 este foarte sigura in contextul pandemiei, Vama54 fiind o unitate relativ izolata. Pentru protectia oaspetior si a personalului Vama54, cat si pentru prevenirea raspandirii Covid 19 am luat urmatoarele masuri:
1. Vama54 functioneaza cu circuit inchis, astfel la proprietate au acces numai oaspetii cazati.
2. Prin completarea fisei de cazare oaspetii vor declara ca nu au avut simtome specifice Covid 19 in ultimele 7 zile, ca nu au fost spitalizati in ultimele 7 zile sau ca nu fac obiectul unei anchete epidemiologice.
3. Numarul maxim de oaspeti care vor fi cazati simultan la Vama54 nu poate depasi 36 persoane, indiferent de varsta acestora. Astfel, va rugam sa respectati numarul de persoane pentru care ati facut rezervare. Nu vom permite cazarea daca numarul de persoane ajunse la Vama54 nu corespunde cu cel de pe voucherul de cazare.
4. In zonele comune veti gasi dezinfectant oferit gratuit de Vama54 pentru dezinfectarea mainilor pe parcursul sederii la Vama54. Va rugam folositi-l ori de cate ori este nevoie!
5. In spatiile interioare comune folosirea mastii de protectie este obligatorie
6. Serviciul de menaj zilnic in camera este suspendat pe perioada pandemiei. Astfel, pe perioada sejurului camersitele nu vor intra in camerele de hotel. Daca aveti nevoie de consumabile sau produse de igiena suplimentar, acestea trebuie solicitate la receptie.
7. Restaurantul si barul vor functiona numai in urmatoarele intervale: 8.30-11.00, 13.00-16.00, 18.00-21.00. Intervalele 11.00-13.00, 16.00-18.00, precum si 21.00-22.00 sunt necesare dezinfectarii, igienizarii si aerisirii spatiilor.
8. Servirea mesei: Programul de servire al meselor este urmatorul: mic dejun 8.30-10.30, pranz 13.00-15.30, cina 18.00-20.30 (ultima comanda). Va recomandam sa ne sustineti in a evita risipa alimentara prin completarea si predarea formularului de precomanda masa in timp util. Servirea mesei in camerele de hotel este interzisa.
9. Toti angajatii Vama54 care intra in contact cu turistii vor fi protejati cu masca de protectie. Zilnic este verificata temperatura si starea generala de sanatate a angajatilor.
10. Accesul la jacuzzi sau ciubar se poate face doar privat. Doar persoanele dintr-o singura camera in acelasi timp pot folosi aceste facilitati, indiferent daca mai multe camere formeaza un grup.
11. Activitatea “Masaj de relaxare” este suspendata in perioada pandemiei.
Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri cauzate de prezentul regulament. Insistam asupra faptului ca toate masurile sunt temporare si se refera strict la siguranta dumneavoastra pe perioada sederii la Vama54. Va asiguram ca depunem eforturi pentru a pastra Vama54 sigura in contextul actual. Va multumim pentru intelegere, echipa Vama54